• Stoiximan Προσφορές!

  • Google Διαφημίσεις!

  • Google Διαφημίσεις!

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες 2017 στην Ελλάδα!

προγνωστικα στοιχηματος

Καλύτερες Εταιρίες Στοιχήματος

Ο κάθε παίκτης θα πρέπει έπειτα από έρευνα, να βρει τις κατάλληλες – αξιόπιστες και νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που θα τον ικανοποιούν, αλλά και που μπορεί να παίξει με ασφάλεια τα χρήματα του!

Ένα άλλο βασικό στοιχείο οι αναλήψεις, και το «μπλοκάρισμα», δηλαδή σε οποιοδήποτε κέρδος μικρό η μεγάλο, να μην σου δημιουργεί τυχόν εμπόδια η εταιρία που έχει ..γράψει στους ψιλούς όρους της.

Στον παρακάτω οδηγό ο Άρχοντας, κατά την προσωπική του γνώμη, σαν χρόνια γνώστης της Ευρωπαϊκής αγοράς, σας παρουσιάζει τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες 2017 για την Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο.

Continue Reading »


Καλύτερες Εταιρίες Στοιχήματος Ο κάθε παίκτης θα πρέπει έπειτα από έρευνα, να βρει τις κατάλληλες – αξιόπιστες και νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που θα τον ικανοποιούν, αλλά και που μπορεί να παίξει με ασφάλεια τα χρήματα του! Ένα άλλο βασικό στοιχείο οι αναλήψεις, και το «μπλοκάρισμα», δηλαδή σε οποιοδήποτε κέρδος μικρό η μεγάλο, να μην σου δημιουργεί τυχόν εμπόδια η εταιρία που έχει ..γράψει στους ψιλούς όρους της. Στον παρακάτω οδηγό ο Άρχοντας, κατά την προσωπική του γνώμη, σαν χρόνια γνώστης της Ευρωπαϊκής αγοράς, σας παρουσιάζει τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες 2017 για την Ελλάδα, σύμφωνα πάντα με το υπάρχον νομοθετικό πλαίσιο. Τις…
Καλύτερες Εταιρίες Στοιχήματος
User Rating: Be the first one !
No Comments

Ελλάδα – Βέλγιο: Τα γκολ δίνουν λύση

προγνωστικα στοιχηματος
Ελλάδα – Βέλγιο: Τα γκολ δίνουν λύση
Δύσκολη κατάσταση για την εθνική ομάδα της χώρας που αν και γηπεδούχος και με κόσμο στο πλευρό της δυσκολεύεται να φθάσει σε νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι σε ομάδες που παίζουν όπως αυτή.

Τώρα έχουν σειρά οι πριμαντόνες των Κάτω Χωρών και μια εθνική που διακρίνεται για την επιθετικότητα και την τεχνική της ικανότητα.

Ότι δηλαδή δεν έχουν οι γηγενείς που θα ψάξουν να βρούνε την ευκαιρία με το κιάλι και από εκεί και πέρα θα κάνουν ευχές και δοξασίες για να υπάρξει αίσιο τέλος..

Continue Reading »


Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ελλάδα – Βέλγιο: Τα γκολ δίνουν λύση

Ριέκα – Ολυμπιακός: Το ζόρι δίνει …σιγουριά

προγνωστικα στοιχηματος
Ριέκα – Ολυμπιακός: Το ζόρι δίνει …σιγουριά
 Στην Κροατία θα κριθεί η πρόκριση με το γκολ των τελευταίων λεπτών του πρώτου αγώνα να δίνει ένα αβαντάζ στην ελληνική ομάδα χωρίς να την εξασφαλίζει ότι θα περάσει στα …σίγουρα. Το παιχνίδι ζωντανά στο Olympiakos Live Streaming!

Δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα στα τελευταία χρόνια σε αγώνες νοκ άουτ και τόσο αυτό όσο και το πακέττο των 30 milions έφερε μια σφίξη στους ερυθρόλευκους και ίσως και ένα καλό επίπεδο σύσφιξης που τουλάχιστον προς το παρόν θα μετρήσει θετικά..

Continue Reading »


 Στην Κροατία θα κριθεί η πρόκριση με το γκολ των τελευταίων λεπτών του πρώτου αγώνα να δίνει ένα αβαντάζ στην ελληνική ομάδα χωρίς να την εξασφαλίζει ότι θα περάσει στα …σίγουρα. Το παιχνίδι ζωντανά στο Olympiakos Live Streaming! Δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα στα τελευταία χρόνια σε αγώνες νοκ άουτ και τόσο αυτό όσο και το πακέττο των 30 milions έφερε μια σφίξη στους ερυθρόλευκους και ίσως και ένα καλό επίπεδο σύσφιξης που τουλάχιστον προς το παρόν θα μετρήσει θετικά.. Και οι δυο ομάδες έχουν ίδιο μεγάλο κίνητρο δεν έχουν όμως και ανάλογες δυνατότητες και από την στιγμή που…
Ριέκα - Ολυμπιακός
User Rating: Be the first one !
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ριέκα – Ολυμπιακός: Το ζόρι δίνει …σιγουριά

Τα δεδομένα που απειλούν την Euroleague και το ευρωπαϊκό μπάσκετ!

προγνωστικα στοιχηματος
Τα δεδομένα που απειλούν την Euroleague και το ευρωπαϊκό μπάσκετ!
 Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Euroleague είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μάλιστα η ίδια η διοργάνωση προσπάθησε και κατάφερε να εξελιχθεί με γοργούς ρυθμούς.

Ωστόσο με την πάροδο των χρόνων και με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι δυσοίωνο.

Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο και αυτό γιατί το έχει λατρέψει εκατομμύρια κόσμος. Μάλιστα στην Ευρώπη πέρα από τα πρωταθλήματα κάθε χώρας υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια εξ’ αυτών και σημαντικότερη θα λέγαμε είναι φυσικά η Euroleague.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση υπάρχει από το 1958 έως σήμερα. Από τότε μέχρι τώρα η εξέλιξή της είναι τεράστια και θα λέγαμε ότι έχουν γίνει άλματα προόδου. Με την εισαγωγή νέων μεθόδων, με την εκσυγχόνιση των γηπέδων, τη συμμετοχή σπουδαίων ομάδων, προπονητών αλλά και παιχτών, η Euroleague έγινε το σπουδαιότερο ευρωπαϊκό μπασκετικό γεγονός, το οποίο μπήκε στα… σπίτια εκατομμύρια κόσμου.

Με την πάροδο των χρόνων, τα πράγματα φαίνονται να αλλάζουν προς το αρνητικό τους πρόσημο. Το ημερολογιακό έτος δείχνει 2017 και πλέον υπάρχουν ορισμένα δεδομένα που απειλούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Μέσα σ’ αυτά τα γεγονότα που θα αναλύσουμε παρακάτω, μεγάλο ρόλο παίζει η Euroleague, η οποία θα πρέπει να αλλάξει την τακτική της αλλά φυσικά μεγάλη ευθύνη έχει το NBA. Μια μπασκετική διοργάνωση που εδρεύει στην Αμερική από το 1946 και αποτελεί το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ σ’ ολόκληρο τον πλανήτη.

Τέλος, σ’ ένα μεγάλο βαθμό αρνητικά επηρεάζει και η Κίνα με τον τρόπο της. Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα δεδομένα που υπάρχουν και απειλούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και την ποιότητά του.

Stoiximan καθημερινές προσφορές για όλα τα μέλη!

Continue Reading »


 Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Euroleague είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει τα τελευταία χρόνια το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Μάλιστα η ίδια η διοργάνωση προσπάθησε και κατάφερε να εξελιχθεί με γοργούς ρυθμούς. Ωστόσο με την πάροδο των χρόνων και με τα νέα δεδομένα που υπάρχουν, το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ είναι δυσοίωνο. Το μπάσκετ είναι ένα από τα πιο δημοφιλέστερα αθλήματα στον κόσμο και αυτό γιατί το έχει λατρέψει εκατομμύρια κόσμος. Μάλιστα στην Ευρώπη πέρα από τα πρωταθλήματα κάθε χώρας υπάρχουν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια εξ’ αυτών και σημαντικότερη θα λέγαμε είναι φυσικά η Euroleague. Η συγκεκριμένη διοργάνωση υπάρχει…
Super. . .

User Rating: Be the first one !
Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα δεδομένα που απειλούν την Euroleague και το ευρωπαϊκό μπάσκετ!
« Older Posts


  • Interwetten Προσφορές!

  • Sportingbet Προσφορές!

  • Google Διαφημίσεις!